keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Tavernan katon valmistus vol.1

Tavernan katto on jo melkein valmis. Löysin vihdoin hyvän tavan toteuttaa katto ja materiaalit ostettuani aloin tekemään kattoa ulkopuolta. Näin tämän idean Satua vai totta?- blogissa, itse kun en Tiimarista saanut kyseistä pahvia, käytin Presentosta ostamaani käsintehtyä paperia jonka liimasin paksumpaan pahviin. Paperi oli ihanan rouheaa ja juuri siksi se sopisi mielestäni hyvin vanhan Tavernan tunnelmaan.


 Kun olin liimannut paperin pahviin spray-liimalla leikkasin siitä 2cm x 2cm palasia.Koska katto oli vaneria halusin maalata sen jollain ennen kuin liimaisin palat. Ja hyvä, että maalasin koska josistain saumoista kattoa jäi vähän näkyviin.


Liimasin palat lomittain kerros kerrokselta. Joihinkin kohtiin leikkasin pienempiä paloja, koska välillä jako hitusen heitti ja se oli minusta muutenkin ihan kiva lisä.


Katto jäi vielä kesken koska paksumpi pahvini loppui ja pitänee hankkia sitä jostain lisää. Mutta tällä tekniikalla katosta tuli mielestän oikein sopiva vanhan ja tunnelmallisen Tavernan katoksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti