lauantai 24. tammikuuta 2015

Oma koti kullan kallis

 Täällä kirjoittaa yksi hyvin onnellinen tytöntyllerö. Vuosi vaihtui, hyvää uutta vuotta kaikille! Samalla toiveet toteutui. Muutimme vihdoin poikaystävän kanssa yhteen ihanaan asuntoon. Ihmeellisen paljon oli ehtinyt tavaraa kertyä vanhaan paikkaan ja sitä sitten pakkailtiin jonkun aikaa ja moneen laatikkoon. Viikko ollaan nyt asuttu uudessa asunnossa ja tämä tuntuu jo kodilta.

Tavarat hakevat vielä paikkaansa, tauluja on asentamatta ja huonekaluja hankkimatta, mutta kaikki järjestyy aikanaan. Illalla kun tulee kotiin niin on eteisessä ihan pimeää kun ei ole vielä kaikkia valoja saatu asennettua. Onneksi kynttilät tuovat tunnelma lisäksi hieman valoa. Keittiö toimii kuin unelma ja uudessa makuuhuoneessa saa unta. Tyyliltään tämä on ihan erilainen kuin aiempi asuntoni, jotenkin halusin luoda uuteen kotiimme vähän rauhallisempaa tunnelmaa. Värit ovat hilitysti ruskeaa ja vaaleaa. Päivitän liää kuvia asunnosta myöhemmin.


Eilen illalla vietettiin rauhallista koti-iltaa rakkaan kanssa ja herkuteltiin telkkua kattellessa. Kirjoitin myös pitkästä aikaa postcrossing kortteja lähetettäväksi!


Leppoisaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti