torstai 7. marraskuuta 2013

Kämppä the Boston style

Vihdoinkin minun ja kämppikseni kämppä alaa näyttämään mukavalta. Olen vihdoinin päässyt toteuttamaan itseäni ja sisustamaan! Suurin työ oli maalata kaikki seinät, sisustaminen nyt on aika simppeliä puuhaa. Vielä puuttuu paljon juttuja ja ihania huonekaluja ja tavaroita tarttuu mukaan pikkuhiljaa maailman eri kolkista. Tätä projektia on hankaloittanut myös opiskelija elämän rahatilanne, emme ole hankkineet vieläkään tv-tasoa, tai no väliäkö tuolla kun ei olla jaksettu vielä laittaa telkkariakaan toimimaan (sen kanssa on ollut vähän ongelmia). En rehellisesti ole kyllä moista vehjettä kaivannutkaan, missä välissä minä sitä ehtisin edes katsoa...Sohvaryhmän ostin kesän lopussa. Se on 60-70 luvun vaihteesta, aito nahkasohva.Joulu fiilistelyä ja sukan neulomista

Lippukoristeet tupareita varten ostin Tiger-storesta.

Kuva on ostettu ja tuotu Prahasta, lelukaupasta. Kehykset Ikeasta.
Valot taisivat olla Prismasta tai Tarjoustalosta.

Tapetoimme yhden tehoseinän kirja-aiheisella tapetilla

Rakkaalle korttiseinälle olen keräillyt kortteja eri puolilta suomea ja maailmaa.
 
 Tästä retro henkisestä kämpästä on tarkoituksella tehty vähän sekoitus sitä sun tätä. Inspiraationi olen saanut netistä ja matkustelusta. Boston on ollu koko suunnittelumatkan mielessäni. Hallittu sekasorto, on sanat joilla kuvaan kämppäämme. On ollut ihanaa kun olen saanut toteuttaa näkemyksiäni ja tehdä rohkeita valintoja. Onneksi ostin punaisen nahkasohvan, siitä on moni muukin idea syntynyt!

4 kommenttia:

  1. No Wau!!! Tosi ihana sisustus ja tuo sohvaryhmä on niin maukas!! Hyvähyvä:)

    VastaaPoista
  2. Tyylikästä! sanoo tämä satunnainen kulkija, joka jatkaa tästä matkaa… Tai hei taidan jäädä katsomaan mitä muuta täältä löytyy.

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis nahkasohvaryhmä <3 Ihanaa kun ihmiset arvostavat vanhoja ja laadukkaita (ja ennenkaikkea ajatonttomia) sohvia :)

    VastaaPoista