sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Päivitykseen saattaa tulla taukoa kuva-tilan puutteen vuoksi. Kellään mitään (ilmaista) keinoa, millä saisi lisää tilaa kuville tänne bloggeriin (picasaan)? Tai jotain nettisivustoa, josta saa luotettavasti lisättyä kuvia (niin ettei katoa)? Vai oletteko maksaneet kuukausittain googlelle rahaa isommasta tilasta, mitä sitten kun sekin tulee joskus täyteen? Vai millä keinoin olette jatkaneet blogin pitoanne?

Apua kaivaten Tiia.

3 kommenttia:

 1. Ite tein flickriin tunnuksen jonka kautta sitten lisäilen blogiin kuvia :-) se on ollut mielestäni ihan hyvä, oon sitä ehkä joku puol vuotta käyttäny. Ärsyttää välillä kyllä se, että eka sinne lisäät kuvan ja sit taas linkität sen blogiin, mutta ei se nyt maailmaa kuitenkaan kaada.

  VastaaPoista
 2. olen kuullut, että monet ovat tehneet toisen google-tunnuksen ja sitten lisänneet sen ylimääräiseksi kirjoittajaksi blogiin. Uudelle käyttäjälle tulee tietenkin uusi kuvatila ja sit sitä taas riittää jonkun aikaa :) Itse en ole kokeillut kun käytän Wordpressiä.

  VastaaPoista
 3. Suuret kiitokset teille avusta! Taidan kokeilla tuota flick-sivustoa niin saan pitää vielä samat vanhat google tunnukset (varsinkin kun mulla siellä samassa g-mail ja youtube) ja kerran oli vahingossa tavallaan kaksi tunnusta niin kone kirjautui sisään ja ulos miten sattui milläkin tunnuksilla. Sitten siirsin youtuben tähän missä bloginikin on. Niin jospa pääsisin helpommalla vaikka joutuu erikseen lataamaan kuvat flickriin ja sitten blogiin linkkaa.

  Yritin picasasta poistaa kuvia, mutta sanoi ettei jotain kansioita voida poistaa ja vaikka saisin kaikki poistettua pelkään, että jos kuvat poistaa sieltä niin poistuuko ne myös blogista? Jotenkin sellainen fiilis on. No mutta katsotaan ja kokeillaan eri juttuja. :) Wordpressiäkin voisi kokeilla jos tämä blogi ja picasa albumi tulee täyteen... saa ihmetellä miten sekin toimii. :)

  VastaaPoista