perjantai 22. lokakuuta 2010

Sydän koristeet pihjalanmarjoista

Olen tehnyt pihlajanmarjoista sydämet keittiömme ikkunoihin. Rautalankaa vain esiin ja pujottamaan marjoja niihin. Muotoilee haluttuun muotoon ja vóla!
Itse kiinnitin niihin vanhoja verhoklipsuja ja nauhaa. Ikkunoihin roikkumaan (vaikka teipin avulla).
Kun pihjalanmarjat ovat olleen jonkun aikaa sisällä lämpeämässä ne kutistuvat ja tulevat koviksi pikku ryppy palloiksi. Eikä se haittaa, koska nyt väleistä pilkistää hieman rautalankaa! ;)Sydämmet näyttävät kauniilta kun aurinko paistaa ikkunoihin! Ja ne luovat syksyisen, jopa hieman jouluisen tunnelman! =)
p.s. Vaihtelin vähän kuvia ja blogipohjaa! ;)

3 kommenttia:

 1. Uusi blogipohja vaikuttaa oikein mainiolta, ihanat sävyt! :)

  Pihlajanmarjakoristeet tuovat lapsuuden mieleen..:) Minäkin aioin tänä syksynä tehdä jotain pihlajanmarjoista, mutta kappas olivat linnut ehtineet lähipuista syödä kaikki marjat, kun meinasin niitä mennä keräämään...:D ensi syksynä sitten, pitää olla lintuja vikkelämpi..:D

  VastaaPoista
 2. Herkän kauniit tuli sydämistäsi. Minun piti tehdä marja-aroniasta, mutta kun se hetki tuli oli linnut olleet minua vikkelämpiä :))

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Madam B.C. ! =)

  Linnut ovat kyllä yllättävän vikkeliä! Minäkin sain juuri ja juuri noihin marjat riittämään! Mutta kyllä puihin jäi yläoksille linnuillekkin syötävää! ;)

  VastaaPoista