torstai 15. heinäkuuta 2010

Viikonloppu aarretta metsästämässä!

Viime viikonloppuna olin kutsunut kaverit mökille yöksi kyläilemään. Olin suunnitellut piilottavani aareen jonnekkin ja piirtänyt kartan joka löytyisi pullopostin muodossa. Lähtiessämme soutamaan joku löytäisi sen ja etsintä voisi alkaa! Oli hauskaa..harmi vaan, että vain yksi (Pia) osasi oikeasti arvostaa näkemääni vaivaa ja ideaa tai ei muut ainakaan sitä näyttäneet ja osoittaneet minulle. Kiitos sinulle siitä ystäväni! =)
Paperista ja koko aarre yllätyksestä piti tetenkin tehdä vanhan nököisiä, jotta se olisi uskottavaa ja mystisempää. Joten tässä vanhaksi tekemäni paperi johon myöhemmin piirsin kartan. Pullo johon kartta tuli oli myös vanha ja lanka oli vanhan näköistä! :)
Aarrearkussa oli pussi ja lappu jossa luki "ystävyys on kultaakin arvokkaampaa".
Ja pussissa oli kännykkä korut kakille ja kun ne yhdisti muodostui sydän. Nämä on tehty kutistusmuovista! Joka on muuten tosi kivaa materiaalia! :)
Lähikuva:

12 kommenttia:

 1. Tuohan on ollut ihana ajatus :) Kännykkäkorut ja poltettu paperi ja kaikki! Harmi, etteivät kaikki arvostaneet. Minä oisin ainakin ollut ihan liikuttunut moisesta vaivannäöstä (vielä tässäkin iässä...:D).

  VastaaPoista
 2. Ihanaa aarteenetsintää!

  Iteki tykkään tosi paljo tehä rastiratoja ja aarteita :) Kummipojalle järkkäsin kerran tähän pihalle aarrekartan ja radan. Joka rastilta löyty vihje seuraavan vihjeen luo ja lopulta poika löysi hurjan merirosvoaarteen! (leikkitatskoja,jalokiviä,karkkia ym. sopivassa rasiassa).

  Tosi harmi jos joku ei osannut arvostaa sun vaivannäköä. Mutta mukavaa että me muut arvostetaan, vaikka ei oltu mukana leikissä! :D

  Aarremaista kesää!

  VastaaPoista
 3. Tulipas taas hyvä mieli kun täällä kävin, ja paljon on tullut taas lisää juttua. Hyvin olit onnistunut noissa paperihelmissäkin alempana:)
  Auronkoista kesää sulle!

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi miten suloinen idea :) Kyllä uskon että muutkin ystäväsi arvostavat vaivannäköäsi, jos eivät sillä hetkellä tajunneet kiittää niin kyllä varmasti myöhemmin tajuavat :)

  VastaaPoista
 5. Bermudan Jenni kiitos kommentistasi! Hauskaa, että joku muukin on väsäillyt aarre karttoja ja yllätyksiä! :D Niin, harmi vaan että eivät oikeen arvostaneet... :( Mutta oikein hyvää kesää sinulle! =)

  Pepsi kiitos myös kommentistasi! Kiva, että blogini ilahduttaa! Hyvää kesää sinullekkin! :D

  Inka kiitos. :) Sen näkee sitten arvostavatko, mutta eivät ole ainakaan vielä näyttäneet esim. seiska luokalla tapahtuneista jutuista arvostusta tai minkään näköistä kiitosta...no aina voi toivo! =)

  VastaaPoista
 6. Aivan super ihana toi koru.<3 Mistä sitä jotain kutistusmuovia saa? Olis sen verran kiinnostava materiaali, et vois tehä jotain itsekin!

  VastaaPoista
 7. On kyllä ihana idea! :) Ja kännykkäkorut on tosihienoja, jos itselläni olisi tuollainen niin saisin varmastia ina hyvän mielen ajatellessani missä loput kolme osaa ovat :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentista! :) Loput kolme on kavereillani! :)

  VastaaPoista