sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Itse tehtyjä kynttilöitä

Siitä on tosi pitkä aika (joskus viime talvena ennen joulua) kun tein kynttilöitä ja nekin olivat semmoisia pitkiä mitä dipattiin aina uudestaan ja uudestaan, että niistä tuli sopivan kokosia. Teimme niitä yhden "kerhon" kanssa paikkakunnallani. Nyt sain inspiksen yksi päivä kokeilla tehdä kynttilöitä muotin avulla. Olen säästänyt vanhoja jämiä jo viime talvesta asti ja nyt sekoitin niistä ihan vaalen sinistä. ja tässä kokeiluni:

Metallisiin muffini vuokiin oli kiva tehdä. Ja ne saa pitää siinä tai ottaa irti! :D Ne jopa kelluvat (kuva alempana).


Tässä yksi kellumassa:
Tässä oli vielä kaksi isompaa muoteissaan:
Toiseen kiinnitin decoupage lakalla kiiltokuvan.

4 kommenttia:

 1. Ihania kynttilöitä! Minäkin valoin kynttilöitä viime jouluna ja tykkäsin. Varsinkin metallisiin vuokiin tehdyistä tuli kivoja.

  VastaaPoista
 2. Pitääkö noiden muottien reunoille laittaa jotain että kynttilät lähtee lopuksi irti vai kuinka? Entä miten kiiltokuva liitetään kynttilään? Onko joku tietty lakka? :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Kaisuliina kommentista! Juu kynttilöiden väsääminen on hauskaa puuhaa! :D

  Annie : Kiitos kommentista. Ei tarvitse laittaa. Minulla anakin lähti tosi hyvin! Maitopurkin voi ihan repiä, jollei kynttilä muuten irtoa!! :D
  ja kiiltokuvan kiinnitin lakalla nimeltä: Decoupage (-koristelulakka) . Se on mahatvaa lakkaa ja sopii moniin eri askarteluihin! :) Sitä saa mm. askarteluliikkeistä, mahdollisesti myös Tiimarista (en ole varma). Kynttilöissäkin pitää tarkkailla kun kuvio palaa, en ole ihan varma miten se reagoi...mutta sen voi sitten repäistä irti sen kiiltokuvan jos näyttää siltä, että se ei pala hyvin siitä kohta! ;)

  VastaaPoista