tiistai 13. huhtikuuta 2010

Piirakoita nukkekotiin


Tässä on pullonkorrekihin tehtyjä kesäisiä kermavaahto piirakoita. :) Teen varmaan jonkun tutorial videon näistä myöhemmin tänne blogiin! ;)

Hyvää kesän odotusta kaikille blogin lukijoille!! =)

P.s. vastailen jatkossa kommenteihin oman blogini kommentteihin, sinne minne kommentti on jätetty. Ellei kyseessä ole joku tärkeä asia tai kysymys tai muuten vaan joku mihin haluan vastata kommenttin jättäneen blogiin.

Tälläinen siksi, että se on helpompaa, nopeampaa ja ei tarvitse olla miljoonia eri sivuja auki! :) Käyn toki kurkistelemssa ketä on kommentoinu! ;)

4 kommenttia:

  1. Ihana idea käyttää vuokana korkkeja! Hurmaavan näköisiä. Olisiko mahdollista tilata tällainen sormukseen kiinnitettynä? :) Kuvan kermavaahtopiirakoista lempparini on mansikka, mutta mietin, että onnistuisikohan perinteinen omenapiirakka ristikkoineen (korkkivuoassa)? Kuva sellaisesta: http://goldenstate.files.wordpress.com/2009/03/800px-apple_pie.jpg Ei sen tarvitsisi näyttää täysin tuolta, saisit taiteilijanvapauden ja tehdä niin kuin parhaaksi näet. :)

    VastaaPoista
  2. Ihania, sanoit et sait kiivi ja mansikka "pötköt" doloresista, mistä sait noi ihant appelsiinit? Niin onnistuuko se mitä Tiina sano?

    VastaaPoista
  3. Laura, onnistui kyllä! Ja tuli kyllä upea! Taikinakuori näyttää rapsakaksi paistetulta ja alta pilkistelee ihana omenatäyte. Oikea minitaideteos, kiitos paljon tekijälle!

    VastaaPoista