keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Mistä saa näitä...?

Olen yrittänyt löytää nettisivuja tai kauppoja jossa myytäisiin jompaa kumpaa näistä aineista. Tietääkö kukaan mistä tälläisiä saa? :) Se on tuollaista neste fimoa jolla saa tehytä esim. hilloa purkkiin. :) Ja tuo toinen on jotakin muuta. (kuvat youtuben tuotrial videoista)!

Niin ja tietöökä kukaan mistä löytäisi semmoista ainetta, että voisi painaa esim. vohvelin kuvan ja tehdä siitä muotin? Massan tapaista, mutta kuivuu sellaiseksi pehmeämmäksi (käsittääkseni ilman uunia) ja sitten kun esineen irroittaa muottia voi käyttää uudelleen ja uudelleen. :) Olen törmännyt joissakin blogeissa (muistaakseni mm. ainakin Väinölän blogissa...) ja youtuben video tutoriaaleissa. =)

Tässä video jossa on sellaista muotti ainetta:

Sitten oln vielä tälläinen video jossa käytetään (värjättyä) jotain ihme "geeliä" Saako kukaan selvää mitä se on (suomessa vastaavaa ainetta?) tai mistä sellaista saa? =)

Kiitos paljon kaikille avusta!! =))

2 kommenttia:

  1. Hei! käsittääkseni kyselemiäsi tuotteita saa ainakin Doloreksesta. Juuri tänään sain postia, että nestemäinen Fimo yms. pakkastakestämättömät tuotteet ovat taas myynnissä.

    t. Kati

    VastaaPoista